Mød næste generations blockchain – hurtig og nem oprettelse af aktiver, problemfri aktivtokenisering og øjeblikkelig handel med lynhastigheder til ekstremt lave omkostninger. Next.chain er en ny virkelighed for mange kryptohandlere, der er trætte af overbelastning med gamle blockchains og høje transaktionsomkostninger. Next.chain er en robust øjeblikkelig transaktion-blockchain bygget oven på Bitcoin-kernen og forbedret ved at tilføje tokenisering, såsom Ether ( ETH ) og validering af masternoder (som det ses på Dash). Next.chain-løsningen er perfekt til decentraliseret finansiering og NFT-applikationer. Desuden understøtter Next.chain smarte kontrakter, der gør det muligt for brugere at:

Udsted digitale fungible aktiver som aktier, obligationer og andre former for værdipapirer.

Opret forskellige former for samlerobjekter (ikke-svampelige tokens).

Opret og administrer suveræne / decentrale identiteter.

Design og kør andre former for vilkårligt-komplekse smarte kontrakter

Next.chain-blockchain har kørt siden april 2019 med næsten 200 masternoder, der ikke producerede en eneste mislykket transaktion. Vi er ikke en Ethereum-klon og har aldrig spørgsmålet om at løbe tør for gas eller kræve ekstreme gasomkostninger. Som set i de seneste dage var transaktionsomkostningerne så høje som $ 35. Vi har også bemærket, at blokeringer i dinosaurusalderen ikke er skalerbare for at opretholde mængden af ​​trafik i kryptoverden til massetilpasning.

Øjeblikkelig fiat-til-krypto gateway

Hos Next.chain tilstræber vi at skabe mest fortjeneste for samfundet ved at udnytte en bred vifte af finansielle aktiviteter og lægge reelle støttede aktiver i kæden, såsom aktier eller ædle metaller. Next.chain vil være direkte forbundet til en fiat-gateway, så der er ikke mere mellemmand, hvis du vil bytte tokens for euro eller amerikanske dollars.

Forstyrrer det nuværende digitale aktiv og kryptomarked på $ 1,4 billioner

Bortset fra disse funktioner modtager indehavere af Next-token udbytte fra det genererede overskud. Blockchain er ikke kun begrænset til Next. Alle ERC-20-tokens kan byttes over for at muliggøre belysningstoken-swaps, hvilket er nødvendigt i det nuværende kryptorum.

Hvem er en del af teamet bag Next.chain, og hvad er deres oplevelse?

Grundlæggerne af Next.chain har været involveret i krypto fra det tidspunkt, hvor Bitcoin kunne udvindes med en pc. Siden 2017 har vi aktivt bygget Next.chain og en decentral udveksling med ingeniører og udviklere. I øjeblikket er vi et lille team på otte personer med base i Eindhoven, Holland og flytter over til et større kontor i Eindhoven. Vi er i øjeblikket i samtaler med mange strålende projekter, der ønsker at blive tokeniseret på Next.chain. Dette vil give studerende, iværksættere og eksisterende virksomheder den finansiering, de har brug for til at kickstarte deres projekter på markedet. Det er en win-win-situation.

For nylig oprettede vi et partnerskab med AngelList for at bringe startups til kæden. Midt i COVID-19-pandemien kom mange nyankomne, der er på udkig efter investorer, på markedet. Vi mener, at kryptovalutamarkedet er stort nok til at gøre dette til et perfekt alternativ til investorer om bord.

Endelig har PayAccept, en decentral betalingsudbyder, der integrerer Raiden-teknologi og Bitcoin Lightning, tilsluttet sig Next.chain. PayAccept er vores partner, der fungerer som en gateway til fiat-valutaer, opretter IBAN / SEPA-konti og forbinder e-handelsbutikker over hele verden direkte til Next.chain. Forestil dig en verden, hvor fiat og crypto fungerer problemfrit sammen uden en bank eller en formidler. Endvidere vil behovet for en børs udskilles, hvis der etableres en decentral løsning, som den foreslåede.